Hatay İl Koordinatörlüğü

14. PROJE ÇAĞRI DÖNEMİ TANITILDI


              TKDK Hatay il Koordinatörlüğü;  tarım sektöründe ve kırsal alanda faaliyet gösteren üreticilere, özel sektöre ve potansiyel yatırımcılara destek vermek amacı ile 17 Nisan 2015 tarihinde, İPARD hibe destek programı kapsamında çıkmış olduğu 14. Proje kabul döneminin tanıtım ve bilgilendirme toplantılarını tamamladı.
        

              
            Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü, 17 Nisan da başlayan ve 05 Haziran 2015 tarihinde proje kabullerini tamamlayacak olan 14. Proje Çağrı dönemi hibe fonlarını, İlimizin kırsal kalkınma projelerinde etkin kullanmak ve olabildiğince fazla potansiyel proje sahibine ulaşmak için il genelinde tanıtım ve bilgilendirme toplantıları gerçekleştirdi.



             Bu kapsamda, 14. Proje kabul döneminin başlaması ile birlikte, Antakya merkezde tanıtım reklam ve bilgilendirme çalışmalarına başlayan ve potansiyel faydalanıcılara ziyaretler gerçekleştiren TKDK Hatay İl Koordinatörlüğü ilçelerde de toplantılara başladı.  Bu çerçevede, 30 Nisan - 18 Mayıs tarihlerinde Erzin, Kırıkhan, Hassa, Dörtyol, Arsuz, İskenderun ve Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odaları Üyelerine, Kumlu, Altınözü, Yayladağı, Antakya, Samandağ, Defne Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüklerinde, Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSTÖV) Hatay üyelerine ve Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) İskenderun üyelerine tanıtım ve bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.


              

              Tanıtım ve bilgilendirme toplantılarında; 14. Proje çağrısı kapsamında desteklenen büyük ve küçükbaş süt hayvancılığı, et, süt, meyve sebze ve su ürünleri işleme hibe destekleri ve başvuru şartları hakkında bilgi verildi, sunum gerçekleştirildi.


 
Cimer